De Poort:

Dit is een praktijkschool in het bijzonder onderwijs. Voor het schrijven van een volledig bestek hebben we in 2006 opdracht gekregen.

Materiaaltoepassingen en bestendigheid m.b.t. de doelgroep was  een van de belangrijkste kenmerken.

Bestek met installaties en infra zijn door ons gemaakt en het geheel in nauwe samenwerking met de architect.

 
 

 BBS Brede Bossche School:

Voor de Brede Bosche school hebben we van  Compen Architecten  in 2011 de opdracht gekregen tot het schrijven van een bestek

Kenmerkend is het "passiefhuis-concept" dit betekende inwinnen van expertise en nauwe samenwerking met architect en adviseurs.

Het bestekdeel dat we geschreven hebben is het boukundige deel en bijbehorende infra.

Winnaar Passief Bouwen Award 2013.

 

 Beugelsplein:

Van LX architecten hebben we de opdracht gekregen in 2010 tot het schrijven van een bestek voor bedrijfsruimte (casco) op de beganegrond en 3 bouwlagen appartementen.
Een binnenterrein met parkeerplaatsen en toegangscontrole.

Aan de hand van de uitgewerkte definitief-ontwerpbladen en materialen afwerkstaat is tegelijk met de productie van de bestek-tekeningen het bestek door ons geproduceerd.

Dit project in opdracht van bouwbedrijf Hendriks Coppelmans, is in bouwteam uitgewerkt en kan in uitvoering worden genomen zodra bouwvergunning wordt verleend.

 

 Boschmeersingel:

In  opdracht van Compen architecten heeft ARCHIASS het bestek geschreven voor de renovatie van 163 woningen in 's - Hertogenbosch.

In de planvoorbereiding zijn een aantal ingrepen herzien en worden de bestekschrijf-werkzaamheden binnenkort afgerond.

Bij de planvorming is ARCHIASS nadrukkelijker betrokken dan gebruikelijk, omdat we een zeer uitgebreide en gedegen renovatie-ervaring hebben.

ARCHIASS